Tiingelinn

Sötaste presenterna och irriterande morgon och beundrare till min vän

Hej finisar!

Alltså hallå.., idag har jag chansen att sova, vila och ta det lugnt då vi börjar klockan 4 för vår föreställning börjar klockan 7 ikväll, såå taggad! MEN.., när tror ni jag vaknar? Kvart över 7 liksom. Dock har jag hunnit med att svara på mejl, få massor med beundrande meddelande från 3 olika brudar som vill ha min kompis Andreas snap för han är så duktig och söt o snygg, hehe och även att se unga mammor och unga föräldrar.

Nu ska jag städa lite på mitt rum för det ser ut som en bebis affär, göra några blogginlägg, försöka kika igenom vilka jag vill samarbeta med, ringa om lägenhet och lite annat mått och gott. Tänkte kika om mormor och morfar vill ses en stund med.

Sedan måste jag ju visa er mitt fina babynest som jag fick av Eminest.se . Alltså det är så himla fint, tänk att våran bebis ska få ligga där i och sova. Nu så länge så ligger snuttekaninen från Glamkidz.se som med är en så fin present där i och sover. En sådan med valfri brodyr kan ni fortfarande tävla om på min instagram @gulliginspiration.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.