Tiingelinn

Spelar åldersskillnaden verkligen ingen roll?

Hej finisar!

Som jag tror inget missat har skallen tidningarna gått ut med att ena killen i pojkbandet the foo som är 19 år gammal är tillsammans med en kvinna som är 48 år.

Det är lite kul för det är nästan samma ålderskillnad som på mig och min mamma, mamma är lite yngre än henne till och med, hehe.

Alltså jag är lite skeptisk till till detta men känner väl att det är upp till varje par. Har de försökt dölja sitt förhållande i 2 år så kan man ju förstå att de tycker det är väldigt jobbigt att folk förmodligen har åsikter. Så känner väl att man borde låta dem vara. Det handlar ju om respekt och det har man väl mot alla eller?

Däremot kan jag ärligt säga att jag absolut inte skulle uppskatta att min son/dotter hade en så pass mycket äldre partner.

Vart går gränsen?
Alltså hur jag själv har tänkt ( bara utifrån var jag själv skulle kunna tänka mig innan jag hade ett förhållande är Max 2 år yngre det känns nästan helt, helt omöjligt i mitt huvud dock eftersom min lillebror är två år yngre och har hittills aldrig träffat en kille som är två år yngre än mig själv som är på samma stadie som mig. Är själv väldigt lillgammal av mig så de flesta killar i min egen ålder tycker nog dessutom att jag är väldigt tråkig och beter mig vuxet.

Gräns uppåt? Då har jag sagt 94:a ( det är då 4 år äldre än mig) Vet inte varför men har alltid tänkt så. Trodde aldrig jag skulle bli tillsammans med en jämn gammal kille ( månader yngre till och med) men Marcus är verkligen sjukt mogen och vi är helt perfekta för varandra.

Men det är mina gränser jag har haft för mig själv bara. Sedan är det ju stor skillnad då jag själv är 19 år och en 29 år yngre kille som i detta fallet inte ens är född, haha. Men en man i min mammas ålder.. nej alltså inte för att vara ytlig men jag tycker inte så gamla män ens är attraktiva.

Så ja? Var går gränsen, vad är okej och inte? Ja det tycker jag inte någon kan bestämma. Man får helt enkelt känna det själv och låta alla göra som de vill. Precis som med att vissa skaffar barn vid 16 och vissa vid 46. Personligen kanske man inte skulle göra det men man får låta andra göra som de vill.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.