Tiingelinn

Får man vara stolt över sig själv?

Hej finisar!

Sitter och kollar på Sveriges mästerkock med Fanny! Vårt favorit program, hehe. Som ni vet så älskar jag förutom musik att laga mat och baka. Blir så inspirerad av sådana program, hihi.

Vi käkar frukt som ni vet att vi älskar och bara myser. Jag och Fanny alltså. Hon är så sjukt perfekt min syster på alla sätt och skulle göra vad som hest för henne.

En grej jag tycker är synd är det är oss självsäkra tjejer folk vill trampa på tårna. Men tar inte åt mig av skit.

Vill inte skryta men måste få vara stolt för det jag gör och jobbat mig till. Går sista året i skolan, har gjort en egen kokbok, driver denna bloggen med massor av läsare, har en fat iskristaller familj och pojkvän, har ett jobb, sköter skolan bra, och ja, jag är stolt över detta.

Har världens finaste och bästa familj och ett så bra förhållande. Självklart har vi våra stunder också med det stärker bara och skulle inte kunna vara bättre än såhär.

Är så typiskt Sverige verkligen att man inte får lyckas och vara stolt över sig själv. Man får inte tycka att något man gjort är bra, man får inte säga att man är nöjd med något angående sitt utseende. Herregud, är det konstigt att det blir mer och mer vanligt med dåligt självförtroende när de är en norm nästan?

Synd är att vissa människor väljer att försöka leta fel i mitt liv, mitt förhållande, ja allt. Mitt liv är inte felfritt bara för att det går bra för mig.

Jag lägger min energi på att vara glad åt andras framgångar och skiter i deras brister. Har man kämpat sig till något förtjänar man det.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.