Tiingelinn

Förlåt lindeskolan men…….

Hej finisar!

Förlåt Lindeskolan, jag har gett mycket creds till er här å bloggen och estet är ju bästa linjen som finns som ni vet men våra datorer vi har fått av skolan ÄR SÄMST! Alltså låter sjukt otacksamt då vi fått låna en dator gratis av skolan men hade faktiskt vart bättre om vi inte hade fått det så jag kunde köpt en bra dator själv istället.

Har varit så sjukt mycket krångel med den här skit datorn för så många verkligen, Dell laptop är det så skaffa inte en sådan vad ni än gör. Alla skruvar är inte dit skruvade från början, hur varsamt man än behandlar den så har den stora fel, den stänger av sig från ingenstans jätteofta, har själv filmat problemet och visat för it teknikerna på skolan men de hittar aldrig någonsin något fel på datorn trots mina bevis. Lyfter du datorn stänger den av sig, skärmen hänger sig och blir blå, datorn låter som att den ska sprängas och man blir tvungen att rycka ur batteriet för att den inte ska göra det typ. Usch!

Satsa på bra datorer för är inte kul när man får skriva om arbeten. Sparar ändå var 10: onde minut men är skit segt när men är inne i ett flow och får skriva om en halv A4 för att datorn hänger sig. Usch

Satt och skrev ett viktigt blogginlägg om kroppsideal som ni snart kommer få läsa när jag skrivit om det… eftersom att 1,5 timmes arbete försvann tack vare att min lilla dator gav upp mitt i allt.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.