Så fantastik – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Så fantastik

Hej finisar!

Måste vara dela med mig av detta otroligt gulliga meddelade jag fick från Marcus imorse.

Det är inte det längsta sms han skriver men ändå så är är orden som står här de finaste man kan läsa! "Du är det första jag tänker på när jag vaknar" innebörden i denna mening är för mig helt fantastik!

Han är det första jag tänker på med, tänker på denna kille dygnet runt ungefär blandat med lite skola, humör, vänner, familj och annat smått och gott men jag tänker automatiskt på denna fantastiska kille.

Att få detta sms var inte så bra när man satt vid sminkbordet för inte ett öga var torrt, hihi.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.