Tiingelinn

” Håll käften du går estet”

Hej finisar!

En ledsen men mest av allt frustrerad tjej skriver detta inlägg efter att ha råkat ut för något jag inte tycker är okej på en lektion, varför ska det alltid uppstå problem när jag är tillsammans med andra klasser än estetklasser. 

Alltså är så sjukt trött på dessa fördomar så det är svårt för mig att inte slänga in fula svordomar in inlägget trots att jag inte svär speciellt ofta. Detta är mitt tredje år på gymnasiet men vad hjälper väl det?

Blev utsatt för ett påhopp igår som jag inte tyckte var okej, jag och en lärare satt och pratade lite efter att han berömt mig och mina kompisar jag labbade med för att vi var duktiga och hade blivit klara först. Då satt vi och pratade om det och om hur man skulle göra för att lyckas och då får jag höra med en otrevlig ton som inte allt är skämtsam ” håll käften du går estet” jag vänder mig om och tittar på personen som glor med en elak blick och jag frågar vad är det för fel på mig för att jag går estet och får inget svar, bara mummel bakom min rygg. 

Är trött på att bli förolämpad över sånt här, som tur är så är läraren riktigt cool och säger under genomgången till en labb att eftersom det bara är esteter som har sinne för kreativitet så får jag vika en båt som var till en labb, haha. Han anvvänder det även när vi höll på med ph och färger och förhöjer det estetiska istället. Är den enda personen från mitt program och trodde inte att folk skulle ha problem med det, har hänt liknande saker tidigare som jag är så trött på, usch.

Puss och kram”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.