Tiingelinn

Så sköter du ditt löshår

Hej  på er finisar!

Som många av er vet så har jag extantions från Cloes! Nu  har jag haft detta i ca en och en halv månad och tänkte skriva lite tips för dig som också har eller funderar på att  skaffa löshår.

Saker att tänka på:

1.  Borsta aldrig håret när det är blött.

2.  Sätt upp håret när du sover, gärna i en lös fläta. Håret har en tendens att bli riktigt tovigt. Mitt blev inte det i början men nu får jag tovor som bara den så sov alltid med det i fläta så slipper du!

3. Använd en mjuk borste som inte sliter sönder håret eller får fästena att lossa eller bli skadade. Jag använder borsten jag infogat i inlägget. Det är en svinhårsborste fast vegansk då jag inte tycker att det känns rätt att djur ska dö för att jag ska borsta håret. Googla på vegansk svinhårsborste så hittar du den. Denna är så bra och håret blir så lent och inte frissigt.

4. Gör inpackningar minst lika ofta som du gör utan löshår, det vill säga en gång i veckan.¨

5. Använd värmeskydd när du lockar, pattar och fönar, för det kan du göra såklart. Men det blir slitet fort om du inte skyddar håret.

6. Använd oljor i håret, särskilt topparna, jag själv använder kokosolja, rosenolja och argan oja, så himla bra!

7.Låt aldrig platt eller locktången röra vid fästena, då lossnar de och ditt hår blir skadat.

8. Sov inte med blött hår då kan hårbotten klia på morgonen, föna i så fall uppe på huvudet.

Det var mina tips om löshår. Jag har extantions med keratinvax från Choes!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.