Tiingelinn

Unga föräldrar är de bästa föräldrarna

Hej på er finisar!

Vet ni vad? Jag är otroligt trött på alla fördomar som finns i det här landet och detta blogginlägg är tillägnat till alla unga föräldrar men främst till er som hackar ner på dem.

Människor idag styrs av idealet. Man ser ut på ett visst sätt för att vara snygg, man går en viss linje på gymnasiet för att anses som smart och man måste vara en viss ålder för att anses vara en bra förälder.

Jag själv har fördomar ibland, det tror jag alla har men vissa är så sjuka och bottenlösa, som att åldern avgör hur bra förälder man är.

För mig är en bra förälder en person som älskar sitt barn. Som sätter sitt barn i första hand, som leker med sitt barn och inte bara håller på med sin telefon.

Blir så arg när jag hör fördomar runt omkring mig.

Det finns alltid dåliga föräldrar och kommer tyvärr alltid att göra, både unga och gamla men det är som att de dåliga föräldrarna som skiter i sina barn över 25 inte uppmärksammas medan de unga som inte är bra föräldrar är de enda exemplen som finns.

Är en äldre förälder slarvig en gång så har alla förstående för det, kanske har han/hon haft en stressig dag på jobbet men är du ung då är du bara oansvarig…

Jag tror att det viktiga är att man känner sig redo, att man verkligen vill ha ett barn och kommer ge all sin kärlek till det. Inte om man är 17 eller 40 år gammal.

Puss och kram'

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.