Tiingelinn

Årets musikteater

Hej på er finisar!

Detta inlägg är bombarderat med foton från NA, 24i och såklart från våra egna duktiga fotografer Amir och Elvira samt selfies, haha. Redan i höstas en vecka efter skolan började så har vi arbetat 3 timmar varje fredag för att få ihop detta och det blev ju fantastiskt!

Är så stolt över att få vara en del av detta, att jobba med proffs och att ha så grymt kul tillsammans, wow!

Kommer beskriva lite kort till varje bild i inlägget.

Här ser ni mig i ett av mina ombyten tillsammans med Lina. Här spelar och sjunger vi låten ” Juliett” av Darin med delvis egen text. I texten når budskapet om våra karaktärers omöjliga kärlek fram.

Till vänster ser ni mig och Lina läsa i slottets försvunna krönika och till höger fantastiska Emma och Yaqeen dansa till Cassandras låt”I´m in love with a monster”

Till vänster har ni Anna som spelar en sliskig advokat samt styvmamma till mig och Albin som var min pappa samt en rik affärsman som ville köpa slottet och bygga om till en galleria. Till höger ser ni min underbara vän Frida som lever sig in i rollen som Medium.

Till vänster ser ni fantastiska Melinda som hoppade in som sliskig advokat torsdag och fredag då Anna tyvärr var sjuk. Hon var så otroligt proffsig blev otroligt imponerad av henne! Till höger ser ni Cassandra, Frida, Samuel och Ebba som är djupt koncentrerade på Fridas karaktärs seans.

Här ser ni mig som Daphne sjunga min första låt ”What if” med Elsa i bakgrunden som spelar den tråkiga och svårflirtade Sonja.

Till vänster ser ni Andreas som spelar tonårspojken Ebbott som förgäves försöker flirta med Elsa, receptionisten och till höger ser ni mig och Lina läsa ur krönikan med Moa och Elin i bakgrunden som spelar ett lespiskt par som dränkt sig.

Andreas, Jag och Frida efter sista föreställningen.

Samuel och jag när vi tog lite selifes i backstage.

Selifes med Andreas estets egen selife kung.

Jag med min älskade Frida.

Vänster: Närbild på mig och Lina när vi läser i krönikan.
Höger: Jag och My som spelade en kompis till mig som tillsammans med sin syster fick ärva slottet i vårt första möte när vi jag anlände till slottet. Elsa står även och lyssnar.

Bild ett är från applådtacken på Frida, Samuel, Jag, Andreas och Bettina. Bild två är en bild på Elin och Moa som spökar förbi och bild tre på mig, Samuel och Andreas.

Här kommer ännu en selfie, denna med Andreas och Dennis som spelade slottets vaktmästare.

Sedan denna kusliga bild på mig och Moa i backstage på övervåningen. Jag pyntade där uppe med kuddar, rosa filtar och små lysande blommor runt spegeln. Man måste ju ha det hemtrevligt!

Sedan en gruppbild på hela ensemblen i årets teater. Tusen tack för detta år alla underbara människor och de underbara publikerna vi haft! Jag vill inte tro att det är över.

Puss och kram!​

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.