Tiingelinn

Ny hårfärg och nya hår produkter

Hej på er snyggingar!

Idag har jag haft en hetsig dag men många uträttade ärenden och det roligaste av dem var att gå till frisören och färga samt klippa sig! Alltså hörrni jag blev så nöjd. Mitt hår är inte gult längre som den förra frisören fick det att bli, det är blont, jättefint, nyklippt och jag är så nöjd! Rekommenderar hår magasinet i Frövi där jag klippt mig i flera år, billigt i jämförelse med Örebro, pratglada och trevliga frisörer samt bra resultat!

När jag kom hem från frisören var det så himla passande för när jag öppnade brevlådan låg det ett fint paket ifrån Celice! Så himla fint inslaget i silkespapper, och så fina grejor till håret, super passande! Fick ett jättefint diadem med en stor rosa blomma på och ett vitt gulligt diadem med en rosett. Super fina båda två till mitt blonda hår. Det rosa kommer passa perfekt på fest eller varför inte melodifestivalen? Dessutom fanns diademet med blomman i flera olika snygga färger!

Dessutom så kom det söta armband, snoddar och en liten mini väska att ha snoddarna i. Så himla glad! Sidan säljer även så sjukt snygga väskor så kika in hos Celice!

Här nedan kommer lite bilder på håret med de fina diademen!

Puss och kram

Bild som Jonna tog på mig inne på Hår magasinet i Frövi!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.