Tiingelinn

Julafton i februari

Hej på er finisar!

Vet ni vad? Det är en liten mini jul afton för mig idag.
Först har jag färgat håret och fått fina hår diadem ifrån Celice som ni såg i förra inlägget och så har jag även hämtat ut ett paket ifrån den underbara webbbutiken Dermanord som säljer Maria Åkebergs underbara ekologiska och organiska produkter. De har både hud och hårvård samt smink, älskar det!

Som ni vet använder jag ju bara organiska produkter i mitt hår så blev otroligt glad. Att ha fint hår, skämma bort håret och göra roliga saker med det är det absolut bästa jag vet!! Kommer berätta om varje produkt under bilderna.

Så himla fina och stilrena förpackningar! Lyxigt helt klart.

Detta är ett underbart läppglans som ingår i Valentine kittet med tre läpp produkter som såklart är organiska. Det glittrar jättefint och har en snygg förpackning. Är superfint på med! Kom till läppglansen genom att klicka HÄR

Här har vi en ur snygg läppenna som är organisk och super snygg på! Använde den idag tillsammans med läppstiftet och bra inramning. Läppennorna hittar du HÄR

Så ett snyggt läppstift i en rosa snygg nyans. Det var super fint på med! Naturligt rosa, ni hittar det HÄR. Vill dessutom tillägga att de innehåller massor med saker som är bra för läpparna, inga kemikalier utan bara naturliga ingredienser så det blir ett läppstift och läppbalsam i ett.

Här kommer lite organiska hårprodukter, på första bilden ser ni en hårgelé som ni hittar HÄR. På bild två ser ni en hårolja som är helt fantastik. Denna är min ersättare för mina silkesdroppar jag använt förut som innehåller silikoner och kemikalier. Denna innehåller organsiak oljor och ger håret en glans som inte är ett fejkat lager. Underbar! Applicera längst ner i topparna eller i hårbotten under natten och sedan tvättar du ur på morgonen. Du hittar den HÄR

Här är en fantastisk hårspray som är organisk och ger glans till håret. Den fungerar även som volym spray i torrt hår, spraya då långt in längst huvudet och ”tuppera” med borste. Finns flera olika storlekar men länkar den största flaskan HÄR

Ett balsam som återhämtar håret och gör det mjuk på riktigt och inte den där fejk lena känslan som vanligt balsam ger. Detta räcker väldigt länge då du behöver väldigt lite utav den varje gång, länkar mellan storleken som jag har på bilden HÄR och även ett tillhörande schampo i samma serie som ni ser på bilden längre upp i inlägget på alla produkter HÄR. Schampot är även dusch gel och går att tvätta kroppen med!

Jag bara älskar dessa organiska produkter både sminket och hårprodukterna! Vill tillägga att de bara finns positiva fördelar med att använda dessa organiska produkter, de är minst lika bra som vanliga icke organiska saker, det märkts liksom ingen skillnad förutom att de endast är naturliga så känns håret lent så är det de också. Sminket lika så.

( Ps glöm inte att tvätta håret med äppelcidervinäger första gången du byter från vanliga produkter med kemikalier till organiska för att nollställa håret, har du frågor om detta kan du mejla mig på [email protected] eller kommentera här nedanför)

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.