Tiingelinn

Lindeskolans musikteater, hur vi jobbar och hur du köper biljetter.

Hej på er finisar!

Måste påminna er om att köpa biljetter till årets musikteater! Vi esteter på Lindeskolan sätter upp en teater med musikinslag varje år och i år heter den Baron Finklebottoms testamente. Innehållet är hemligt men här nedan ser ni lite bilder som är tagna direkt från vår blogg som ni kan besöka här @Lskmusikteater .

Ni kan köpa biljetter på bokhandeln i Lindesberg eller genom att klicka HÄR

Biljetterna kostar 100:- för barn och 200:- för vuxna. Jag lovar er att det blir en föreställning ni aldrig kommer glömma! Ni kan även köpa Supébiljetter för 390:- Då ingår en tre rätters middag lagad från grunden av restaurang och livsmedel på skolan.

Idag har jag jobbat med musikteatern hela dagen! Mitt schema bestod av dans i dansgruppen, skådespeleri och ljudinspelning i musikgruppen samt lite utskrivning av låtar och så skrev jag en kompskiss. Har varit så kul! Älskar detta så mycket.

Biljetter finns kvar till föreställningar den 18 mars klockan 19:00 samt 19 mars 14:00 och 19:00. Skynda fynda så ni inte missar föreställningen.

Puss och kram!

My som målar skisser till en av karaktärernas kläder och en glad Kajsa som hittat ett bra plagg till en karaktär i mask och kostymgruppen. Denna grupp har hand om att först rita skisser till alla karaktärers kläder och sminkningar, sedan fixar de kläder till varje karaktär plus smink och testar så allt passar.

John som målar en tavla till föreställningen i scenografi gruppen.

Två rara favoriter Jesper och Per som är lärare i musikgruppen där vi bland annat spelar in ljudeffekter, plankar låtar och bestämmer musik. På facebook sidan har vi en tradition sedan förra året som är att lägga ut en bild på veckans Jesper och när vi fått tillbaka vår andra lärare Per blev årets tradition veckans JesPer, fyndigt. Här är en bild på dem.

Söta Jennifer i en sminkning i början av terminen.

Här ser ni Anna, mig, Andreas, Cassandra, Elinor och Gustav i dansgruppen!

Vår affisch med all information ni behöver. Så fin!

Samlingen då alla esteter samlas för en genomgång innan vi börjar i de olika grupperna.

Här har vi Adam och Gustav i två olika typer av skrämmande sminkningar som passar bra in på årets tema.

Här har vi även Rasmus i en läskig sminkning och till höger har vi vår regissör Stefan, år lärare Andrea som är ansvarig för scenografi gruppen och Sofie, Anna och Ebba som jobbar med rekvisita till teatern.

En mycket fin bild på Stefan och Samuel som fixar med en viktig grej till teatern.

Här ser vi Paulina som blir sminkad och till höger ser vi bygg-killarna på vår skola som jobbar med att bygga en trappa till vår balkong med rum inne i vår teater arena Komochseum.

Här har vi mig och Frida från idag när vi skrev ut låttexter till alla låtar som kommer vara med i teatern. Till höger har vi Emil och Frida i ettan som målar saker i scenografigruppen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.