Skidor och eget hotellrum – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Skidor och eget hotellrum

Hej på er finisar!

Slängde ihop en ny header och en annan bakgrundsbild lite snabbt igår, ska göra en ny snart igen men den förra var nästan ett år gammal, haha.

Nu är jag i alla fall i Borlänge på ett hotellrum och myser. Har åkt skidor hela dagen så är helt slut. Nu ska jag snart duscha medan Fanny och Anton är och gymmar! ( Hur kan dem efter en hel dag med skidåkning ?!)

Har haft så kul i backen, och efteråt åkte vi och åt super god mat på Ikea!
Nu på hotellet så har jag och Fanny ett eget hotellrum vilket är lite mysigt. Känns konstigt att jag kan boka hotell själv nu bästa gång, att jag kan gå ner i restaurangen och beställa precis vad jag vill att dricka och allt sådant, haha.

Njuter av livet just nu.

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.