Underbar överraskning från Jennifer ! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Underbar överraskning från Jennifer !

Hej på er finisar!
Fick en så himla fin bodylotion från the bodyshop av Jennifer. Det var nog den godaste doften jag har doftar på alltså helt underbar, herrgud! Var så personligt med vilket jag ÄLSKAR! Hon visste att jag älskade the body shop produkterna alltså så himla sött!

Blev så himla glad för den!

Var hos henne ikväll och blev spontan bjuden på tacos. Hon är verkligen en av mina bästavänner. Vi tänker så lika, vi förstår varandra och jag kommer alltid att göra allt för henne! Jag önskar jag kunde göra mer än jag kan med. Hon förtjänar allt gott i livet!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.