Tiingelinn

Sämsta kollektiv trafiken = Örebro län

Hej på er finisar!

Är otroligt upprörd just nu.

Att det inte ska finnas tåg eller buss som går regelbundet i detta län alltså! Jag tror på att få en bättre miljö men när det finns så dåliga tåg och buss anslutningar så blir det självklart fler bil och taxi åkande personer! Jag längtar efter ett körkort kan jag säga.

Marcus kommer fram till Örebro klockan 8 i morgon och det går inte en anslutning till Frövi förens en timme senare, vad är det att komma med? Ska jag låta han stå ensam på en mörk station och glo? Nej självklart får jag åka in eftersom att mamma inte kunde skjutsa oss men nej då går det bra buss/tåg som gör att jag är framme klockan 7!

Min dag i morgon kommer alltså bli åka till skolan, vara i skolan, åka hem, åka till Örebro och sedan sitta där en timme själv i mörkret helt ensam och sedan 1,5 timme till med Marcus. Usch!

Dessutom är nästan alla busschaufför otrevliga! Finns en trevlig som kör mellan Lindesberg och Frövi, en kvinnlig som är hur bra som helst men alla andra är ju otrevliga, bussen till skolan är alltid minst 10 min sen varje dag, de pratar i telefon och sms:ar och ja vad mer ska man säga?

I Linköping går tågen och bussarna regelbundet, personalen är trevlig och många fler människor ( även dem med körkort ) åker tåg för det går fortare och är billigt samt bra anslutningar. Kan vi snälla ta efter för sånt här gör mig så trött och ledsen och energin går ut mig direkt!

Puss och kram finisar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.