Tiingelinn

Min lilla tandläkarhistoria

Hej på er finisar hoppas allt är bra med er!

Vad tänker ni på när ni hör ordet Tandläkare? Jag tänker i alla fall bara på obehag och lidande. Som ni vet var jag nöjd med mina tänker men fick tandställning för att jag hade en mjölktand som inte var tappad, tandläkarna ryckte ut den men den nya kom inte upp.

Då satte de in en taggtråds liknande grej som var fäst under en av mina tänker. För att fästa den där skar de upp tandköttet, en hemsk liten operation som inkluderade smärta, förtvivlan och svimning. Det skvätte upp blod på spegeln och ja ni förstår inte kul. Vad hände sedan? Jo jag gick runt med taggtråden i munnen som bara skavde mer och mer. När jag var på en radioinspelning så låtsade den och stod rakt ut, tänk er en lång ståltråd som står rakt ut i munnen, vi fick knippa av den med en stor tång, fy vad hemskt, var inte lätt att sjunga häller som ni kanske förstår.

Hur som helst så hjälpte inte detta så fick dit en riktig räls istället. Jag avskyr den av hela mitt hjärta men kämpar på för att jag kommer ju få ett fint slut resultat. Jag spänner hela tiden och varje gång så får jag så ont så jag bara kan äta soppa i ca en veckas tid. Sedan så lyckades jag som aldrig haft hål eller någonting åka på en rotfyllning på grund av att tandställningen hade förgiftat min ena kindtand s¨å den hade dött. Rotfyllning får också tårarna att rinna, paniken att komma och framkallade även svimning, usch är så trött på detta nu!

Har dessutom haft riktigt dåliga tandläkare men även riktigt bra! När man har en sådan bra tandläkare och sköterska som verkligen bryr sig och förklarar så underlättar det så himla mycket för än. Nu har jag en riktigt bra tandläkare som jag verkligen trivs med. Blir jag rekommenderad någon som andra gillar så skulle jag verkligen testa den för det ä så viktigt att känna sig bekväm i situationen.

Har åkt in akut till tandläkare flera gånger och fått bra hjälp med.

I framtiden hoppas jag på att mina tänker är fina efter tandställningen och jag har även funderat på tandblekning som ska bra riktigt bra hos aquadental.se vore så kul att verkligen få snygga tänder när man äntligen är klar med tandställningen och allt.

Puss och kram!​

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.