Tiingelinn

Hur man får många läsare och följare

Hej på er finisar!

Sitter på bussen påväg hem från min älskade Marcus och mina tår har precis tinat upp igen. Saknar honom redan som vanligt men vi ses ju snart igen. Han kommer till helgen eftersom jag fyller 18 år nästa måndag.

Har fått många frågor om hur jag gör för att få så många läsare, hur jag tar och redigerar mina bilder och liknande.

Mitt bästa tips till er är att vara er själva, va unika och inga kopior. Det är så tråkigt ( tycker jag) med instagam konton som lägger upp andras bilder, från tubler, andras instagram, Google och liknande. Dessa konton är det ingen som vill följa. Vem som helst kan lägga ut andras bilder det är inte svårt alls.

Var unik och gör din egen grej så blir det bäst! Är så tråkigt att se tillexempel Gabriella Joss som är en av mina favorit konton på instagam ligga uppe på andras konton. Att sno bilder vinner ingen på.

Sen så tycker jag inte att man behöver redigera så mycket, jag brukar dra upp ljusstyrkan på instagram men inget mer oftast. Det är mitt sett att få ett snyggt feed. Någon annans kan vara att ha en svag ton av Valencia filtret eller något annat. Försök att vara unik och inte som alla andra och såklart gör din grej.

När jag bloggar tänker jag inte så mycket, jag skriver om det jag känner för, det som är viktigt för mig, det jag gör och tips på bra produkter som jag vill dela med mig av. Sedan är det viktigt med att inte bli sponsrad utav företag som inte passar in på din blogg.
Tillexempel en blogg som handlar om mode blir sponsrad och gör reklam för skruvdragare. Då tappar läsarna intresset.

Sen det viktigaste av allt, fokusera inte på att ha många läsare/ följare utan blogga för du tycker det är kul, fota för du tycker det är kul. Det smittar av sig så mycket.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.