Tiingelinn

De bästa nagellacken jag testat någonsin, dessutom doft och giftfria!

Hej på er!

Kolla vad jag fick för något fint av den underbara webbshoppen Pureonly som säljer ekologiskt smink, hudvård, och såklart dessa giftfria lack. Vill börja med att säga att jag är så positiv till hela webbshoppen just för att alla deras produkter är noga utvalda, ekologiska, naturliga och INTE testade på djur! Redan där kan ni känna er säkra med att det är bra produkter!

Jag fick som sagt testa lite fina nagellack från märket Little Ondiene som är doftfria nagellack utan gifter. När jag hörde att de skulle vara doft fria så tänkte jag att de skulle dofta mindre än ett vanligt nagellack men till min häpnad så luktar det ingenting när du målar naglarna med dem, är det inte fantastiskt. Eftersom att jag var hemma och var sjuk idag så har jag tagit mig tiden att testa både det nudge färgade lacket och de två,små, söta twins-nagellacken.

Jag började med det nudge färgade och det tog jag 2 lager utav. Blev så himla snyggt och ville ha kvar det men eftersom jag var ivrig att testa nagellack nummer två så var jag på väg för att hämta nagellacksbortagning när jag kom på att nagellacken har peel-off funktion. Det innebär att du kan, dra av nagellacket jättelätt. Jag började pilla längst in vid nagelbandet och drog med hela lacket nagel, för nagel. ( Det lossnar så klart inte om du inte pillar)

Provade sedan det andra nagellacket som var de två blåa som liksom hörde ihop med varandra. Det blåa tog jag bara ett lager av och när jag hade målat klart båda händerna kunde jag direkt börja med topp lacket på den handen jag målade först för det torkat så snabbt. Råkade komma lite lack utanför på fingret men eftersom de är peel-off nagellack så var det bara att pilla bort det, så smidigt!

Är verkligen, på riktigt superimponerad över dessa nagellacken! De bästa jag testat i mitt liv hittills. Ska se hur länge det håller nu med, det kan jag återkomma med till er. Mina vanliga lack, inklusive de lite dyrare, finare från O.P.I brukar börja skavas bort lite grann dag två så om dessa håller minst två dagar så ser jag ingen anledning att köpa några andra lack.

I love it! För att komma till ​nagellacken klicka HÄR​

Skriv gärna frågor om ni undrar över något!


Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.