Tiingelinn

Det är oförlåtligt

Hej på er, hoppas att ni mår bra!

Har tänkt på en sak ett tag nu som jag flera gånger tänkt ta upp men som jag av någon anledning glömt eller bara struntat i men tänkte ta upp det med er nu och se om ni håller med mig.

Som ni vet har jag ett förhållande sedan 1,8 år tillbaka och jag är så lycklig i det. Vi är ett par som vilket annat par som helst (förutom att vi bor långt ifrån varandra) vi bråkar, vi skrattar, vi myser, vi pussas, haha men nu förstår!

Jag har läst på bloggar och flera andra forum som i tidningar om tjejer som är osäkra på om de ska förlåta sin pojkvän för att ha varit otrogen och det är den frågan jag tänkte ta upp lite kort. Mitt svar är absolut utan tvekan nej!

Jag tror såhär att om du älskar någon på riktigt på det sätter jag älskar Marcus så är du inte otrogen, du vill inte, du får rysningar bara utav tanken, du kan skratta åt det och framförallt så har din partner du älskar redan allt som du vill ha och då behöver du inte söka dig till någon annan.

Att skylla på alkoholen skulle jag absolut inte lyssna på häller eftersom alkoholintaget ​​är frivilligt. Dessutom så är personen antagligen en person som kommer dricka alkohol fler gånger i sitt liv och hur ska du som blivit bedragen någonsin kunna känna dig trygg och lita på personen igen. Jag skulle i alla fall inte kunna leva i ett förhållande där jag visste att jag måste vara i närheten av personen i ett visst tillstånd för att inte bli bedragen.

Sedan kommer det ju till att han eller hon som är otrogen är kapabel till det, med det menar jag att har personen en gång gjort en sådan grej och tagit det beslutet så skulle det inte kännas rätt för mig. För mig och Marcus är tillit en av de absolut första och viktigaste punkterna i vårat förhållande och om jag skulle bli bedragen på det sättet skulle mitt tillit aldrig komma tillbaka.

Det är dumt att vara långsynt eller vad det kallas ( att man har svårt att förlåta på väldigt lång tid) men i en sådan situation är det solklart ett good bye!

Som tur är är jag inte det minsta orolig och jag kan försäkra om att Marcus inte är det häller! 

Ärligheten varar längst, 

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.