Tidnings artikel om mig och Marcus i SOLO! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Tidnings artikel om mig och Marcus i SOLO!

Hej på er!

Ni har väl inte missat att senaste numret av min absoluta favorit tidning SOLO (är inte sponsrad, haha) har släppt ett nytt nummer som innehållet en artikel om mig och Marcus. Den handlar om vårt distansförhållande och så är det med en liten bild på oss och länk till min blogg, hihi!

Super kul! Tidningen finns på typ Ica, Pressbyrån och så vidare, vore så kul om ni ville läsa och mejla gärna eller kommentera här vad ni tyckte om artikeln.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.