Tiingelinn

Julkonsert nummer två och stora Juldansen

Hej på er!

Nu har även jag och mina underbara esteter tagit jullov!

Vi började dagen med Staffans söta jul-tal i utsikten med julfika! Sedan så gav vi bilden till vår kära underbara Karoline som kommer flytta till USA ett år. Kommer sakna henne så sjukt mycket. Började gråta när jag kom hem men höll mig i skolan i alla fall. Vi är en så tajt klass så det gör nog lite ont i alla estet hjärtan tror jag.

Julkonserten var super kul idag med, våra lärare hade skalat bort massor av låtar från gårdagens konsert vilket var tråkigt, men när jag väl fick sjunga var det super kul och hela klassen plus ES15 (räknar dem som vår klass med) levererade på topp!

Efter konserten hade vi den årliga Juldansen när hela skolan (900 elever minus de som inte vågar dansa) är med och dansar i hela arenan.
Vi dansar lång danser och lite polka och någon dans när alla står i ett långt led och man dansar två och två igenom, super kul. Jag och Andreas dansade varje dans tillsammans, haha. Han som var sjuk och jag som har mina Svimmningar men vi klarade det galant!

Nu har jag varit hemma och träffat Fanny en snabbis som med hade haft julkonsert på högstadiet som gått bra, så stolt stora syster, hehe. Blev en snabbis hemma bara och nu är jag påväg till mitt förhoppningsvis sista besök på USÖ och sedan ska jag färga håret!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.