Tiingelinn

Svar från frågestunden del 1

Hej på er!

FÖRLÅT, jag hade en frågestund för jättelänge sedan och ni mejlade in så många bra frågor, sen glömde jag helt bort den!​ Blev så glad men förvånad över att jag fått totalt 46 st frågor från er!

Kommer svara på dem nu i olika delar och ni får jättegärna mejla in fler frågor till [email protected] eller skriva på instagram direkt till @tiingelinn eller @gulliginspiration 

Nu kör vi igång:

1. Vilken skola går du på?

Jag går på  estetiska programmet på Lindeskolan! Stormtrivs!

2. Hur gammal är du? Vilken klass går du i?

Jag är 17 år, fyller 18 i Januari och jag går andra året på gymnasiet.

3.  Har du barn?

Haha, nej det har jag inte är lite ung en så länge men vill inget mer än att få barn i framtiden! Älskar verkligen barn.

4. Hur träffades du och din kille?

Skrev ett inlägg om det nyligen följ denna länk KLICKA HÄR

5. Har du alltid haft lockigt hår?

Haha, ja det har jag.

6. Känner du Andreas Palm?

Åh den frågan och massor av liknande frågor har jag fått så många gånger på senaste, haha. Ja, jag känner Andreas han går på estetprogrammet med mig och är en jättesnäll och fin kille som jag är glad att jag lärt känna. Har fått frågor om Andreas telefon nummer och andra privata frågor och som ni förstår så kommer jag såklart inte svara på dessa. Jag känner  Andreas som privatperson och inte som Artist. 

7. När blev du och din kille tillsammans och när förlovade ni er?

Vi blev tillsammans 26/4-2014 och vi förlovade oss 26/10-2014 alltså ett halvår senare. Nu har vi snart varit tillsammans 1 år och 8 månader, tiden bara flyger iväg.

8. Vad ska du göra på lovet?

Jag har inte så mycket planer, jag skulle spenderat det med Marcus vilket var det bästa jag kunde ha gjort men tyvärr har han fått körtelfeber så vet inte vad jag ska hitta på. Ska gå på ett spa med min mormor, hon är så söt, räddaren i nöden.

9. Du är sjukt lik din syster, hur gammal är hon?

Haha, ja det är vissa som tycker det, ska kanske blondera mitt hår igen och då lär vi bli ännu mer lika. Fanny är 13 år och går i 7:an

10. Har du bra relation med din familj och släkt?

Ja det tycker jag verkligen, har en liten släkt men det duger gott när  alla är så underbara, alla mina kusiner (4st ) bor i samma ort som mig och även min mormor och morfar samt farmor och farfar.

11. Har du någon bästa vän och i så fall vad heter han/hon.

Ja det skulle jag väl kunna säga att jag har men inte bara en. Har ingen lust att skriva vem/vilka som jag anser är mina bästa vänner, blir så lätt tjafs och missförstånd. Det räcker väl att känna i hjärtat vem som du litar mest på, vem som bryr sig mest om än och vem man har extra kul med.

12.  Hur ofta träffar du din kille?

Oj, vi bor ju långt ifrån varandra så mycket mer sällan än jag skulle vilja, vi försöker att ses mins varannan helg men nu har det gått en hel månad och längre blir det eftersom Marcus är sjuk.

13. Hur tidigt går du upp på morgonen?

Oj, på vardagar brukar jag gå upp mellan sex och halv sju men på helger blir det ofta runt tio ungefär.

14. Vad önskar du dig i julklapp?

 ”All i want for christmas is you” (Marcus) 

13. Vad är ditt favorit ämne i skolan?

Sånglektion med Ingeborg och ensemble med Jesper och Per.

13. Vilket är ditt sämsta ämne i skolan?

Är mindre bra på engelska men det tråkigaste är helt klart Matte.

14. Hur lång är du och hur mycket väger du?

Jag är 165 cm lång och min vikt går lite upp och ner, lägger inget fokus på den.

15. När började du blogga?

Jag började blogga på sommarlovet innan jag skulle börja i 7:an så för 4,5 år sedan! Har tyvärr tagit bort många av inläggen men om ni kikar i arkivet kan ni nog hitta gamla bilder och ännu fler stavfel än idag. ( Nu för tiden beror de oftast på slarv)

Det var min del 1 med svar, som sagt skicka gärna fler frågor om ni vill, kommentera här, mejla, [email protected] eller kommentera på instagram/ skriv på instagram direkt.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.