Tiingelinn

Frågestund del 2

Hej på er!

Här kommer svaren i frågestund del 2, fick massor av nya frågor på instagram vilket såklart var super kul. Kommer att svara på instagram frågorna först, det är 21 st och sedan kommer resten från tidigare mejl och kommentarer.

1. Hur gammal är du?

Hehe, svarade på denna fråga i förra men kan skriva det igen, 17 år, 18 den 25 januari!

2. Tar du alla bilder på dina instagramkonton och blogg själv?

Ja det gör jag alltid, om jag någon gång lånar en bild så skriver jag alltid det men på instagram är all bilder mina egna och 99% av alla på bloggen, ibland när jag bloggar om kläder eller modetips kan jag låna från till exempel nelly.com, men annars tar jag alla bilder själv!

3. Hur många år vill du vara?

Det var en super rolig och klurig fråga! Jag vill vara ca 20 för då är man ung, har gått klart gymnasiet och jag kommer ha eget boende och vara sambo med min kärlek. Det är såklart skönt att fylla 18 snart med så man är vuxen och har ansvar för sitt eget liv, det längtar jag till. Ibland saknar jag att vara barn med, då var allt så enkelt. Tror att den åldern jag gillar mins är 16-17 år. Då är man liksom mitt emellan och jag upplever att jag bara får nackdelarna med att vara ”liten” men även nackdelarna med att vara ”stor” .

4. Gillar du Nutella?

Jag är faktiskt inget fan av just nutella, mamma bakade några bullar med det som fyllning och dem var underbara men att ha på macka, eller bara äta är jag inget fan utav. Vet att nästan alla i min ålder har en crush på just nutella men, nja inte riktigt min grej.

5. Gillar du Yoghurt?

Haha, vad ni får mig att verka kräsen då, just yoghurt är jag häller inget fan utav, jag dricker alltid smoothies istället med massor av bär och frukt och lite vanilj eller naturell yoghurt i men att äta den som den är gillar jag inte. Det kan vara riktigt gott om man har massor med havreringar och granatäppelkärnor i. Mina favoriter är hur som helst yoggi med rabarber smak, yoggi med kokos och ananas och dröm yoghurt med kola eller vanilj! Sedan älskar jag konstigt nog alla små-yoghurt dem är goda!

6. Vilket julpynt tycker du är finast?

Åh, jag som har blivit precis som min mamma (dvs ÄLSKAR julen) så svårt att välja men tror att vår julgran tar hem första pris, alla kulor är så vackra och köpta och utvalda med omsorg, vi har en stjärna med massor av små diamanter, istappar i glas och massor av fina kulor från Disney land, det är allt från tingeling och piff och puff till prinsessornas klänningar. Sedan har vi klackskor från NK och lite annat fint. Älskar min rosa, lilla ljusstake med, har gjort egna ljusmachetter till den med som är såå söta!

7.Vad använder du för redigeringsappar?

Jag använder faktiskt inga appar längre, har en som heter no crop som gör att du kan få alla typer av former på en bild att passa in i en 4 kant på instagarm, annars använder jag bara redigeringen som finns på instagram appen.

8. Om du var tvungen att färga håret i en galen färg, vilken skulle det vara?

Åh, jag skulle ha blonderat mitt hår idag men svimmade så måste tyvärr vänta ännu längre, men svar på fråga, ROSA helt klart! Liksom ganska snyggt ändå med ljusrosa som en liten sjöjungfru eller älva från mina gamla favorit Barbie filmer jag såg när jag var liten.

9. Din bästa Inspo bild?

Förstod inte riktigt frågan men om det menas vilka bilder som ger mig inspiration så är det mest mina egna gamla bilder som får mig att komma på snarlika idéer och som får mig att veta vad som kan bli ännu bättre. Jag tycker det är viktigt att man gör på sitt eget sätt och är kreativ för dem som bara härmar andra är jättetråkiga att till exempel följa på instagram för det känns så taget redan.

10. Favorit smink ifall att du sminkar dig?

Oh ja, jag tycker det är super kul att sminka, använder massor av olika produkter men mina absoluta favorit märken är clinique, make up store och lancome. 

11.  När började du blogga och vad var din inspiration till att blogga?

Jag började blogga för 4,5 år sedan och har varit aktiv sedan dess, hade ca 10 läsare i början så har verkligen bara gått bättre och bättre för mig vilket är så himla kul! Anledningen till att jag började blogga var för att jag ville bli bättre på att stava vilket jag verkligen blir, sedan tycker jag att det är sjukt kul. De flesta tjejer har väl någon gång börjat blogga i någon månad och sedan lagt mer, men det var verkligen min grej och det flyter på bra. 

Jag har alltid något roligt att se fram emot på dagarna, det ger min positiv energi och jag har lärt mig mycket tack vare min blogg!

12. Vad tycker du om The fooo?

Oj, jag har typ hört en låt av dem men de är väl söta små pojkar som gillar att sjunga och som alla småtjejer skriker efter.

13.Lyssnar du på The fooo conspiracy?

Vet inte vad det är så min svar blir nej,

14. Vad tycker som om One Direction?

Åh, jag var lite av ett fan förut, haha. Hade bilder på den inramade på min vägg. Deras musik är bra, dem är söta och så men sedan så tycker jag så klart inte om baksidan med droger och sådant, Tycker inte om när stora idoler och förebilder gör sådana saker. Annars får dem tummen upp.

15. Gillar du någon kändis, tex Justin Bieber?

Ja, det är kalrt jag gör, älskar musik och det är artister som sjunger, Min Förebild inom musiken är Molly Sandén. Justin har massor med bra låtar, han kan sin grej så ja, han är en bra artist men är inget stort fan som väldigt många andra.

16.  Favorit låt?

Oj, det vet jag inte men en gammal favorit är ”Heaven”

17.  Om du fick välja en super kraft, vad skulle det då vara?

Det skulle vara att kunna rädda människor från farliga sjukdomar!

18. Favorit färg?

Vit! Enkelt, snyggt och stilrent!

19. Favorit  märke på kläder?

Odd molly helt klart!

20. Har du något husdjur?

Ja en katt som heter Maja!

21. Vad gillar du för mat?

Jag älskar Kina mat, sedan bakad potatis, pappas köttfärssås, lasagne, ädelost paj osv. blandad i masken.

22.  Tycker du att det är fel att skaffa barn innan man är gift?

Nej, verkligen inte, det är väl fler som skaffar barn innan de är gifta en efter? Det är sjukt länge sedan det ansågs som fel.  Jag tycker att de som är djupt kristna kan få ha sina traditioner om att de inte vill ha sex innan äktenskapet och att alla ska respektera det men dem ska även respektera alla som gör de innan de gifter sig, vi alla tänker och tycker olika och det är okej!

23. Kan du lägga upp lite fler recept, har testat 2 av dina och båda var jättegoda!

Ja absolut, vad kul att höra, det ska jag försöka fixa!

24. Har du opererat dina bröst?

Haha, nej verkligen inte, dem är naturliga och är nöjd med dem som de är!  Sedan tycker jag att alla ska göra de som de själva tycker är bäst, mår man dåligt över att ha så stora bröst att man får ont i ryggen eller små bröst så ser jag inget konstigt med att de opererar dem.

25. Hur ofta pratar du i telefon?

Minst 3 gånger om dagen skulle jag gissa på. Pratar alltid med Marcus innan vi ska sova, distansförhållande goels.

26. Vad gör du just nu? Svarar på alla frågor och ska äta mat.


Puss och kram och tusen tack för alla fina frågor, sorterade bort dem som var samma, olämpliga och handlade om mina vänners privatliv,




Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.