Tiingelinn

Pocket fresh på accent!

Mina favoriter

Endast 35:- !

Hej på er!

Var inne på Accent igår och såg att de nu säljer Pocket fresh! I Örebro ligger butiken längst in bredvid Apoteket på nedre plan av Krämaren. De hade så himla trevlig personal där inne och jag fotade de fina handspritarna, hihi. Som ni vet har jag flera stycken, det är så kul att variera med olika dofter och färger och så har jag dem med mig överallt, har en i handväskan, en i skåpet i skolan, en i skolväskan, några hemma och en hos min kille, haha. 

Jag älskar dessa, de doftar ju så gott så blir som en liten god parfym på händerna och så är det så bra när man äter, ska pilla bort smuts ur tandställningen, varit på en offentlig toalett ​och tvingats ta i handtaget på väg ut därifrån och så vidare.  

Så bra att de är så billiga med så att man kan köpa flera stycken, de är ju roliga att ge bort i present med tycker jag. Min syster blev super lycklig när hon fick en sådan och nu är hon lika galen som mig,haha.

Kika in på Accent hemsida genom att klicka HÄR eller besök butikerna som har dem. I Örebro är det den på Krämaren, den på Marieberg har dem tyvärr inte, men så söta och underbara är dem! ÄLSKAR

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.