Tiingelinn

Lycka 13 – mina planer på bröllop

Hej på er!
Nu kommer lucka 13 här som är mina planer på bröllop.

Åh det är ju det bästa som finns. Jag vill ha ett riktigt prinsess bröllop. Det ska vara påkostat och inte litet och fjuttigt. Om jag så ska spara pengar i 20 år. Ett minne för livet ju!

Vill gifta mig tidigt då jag tycker att det inte finns anledning att vänta när man är säker. Ca 22 vore lagom om jag fick bestämma men som sagt pengarna ska räcka till med.

Vill ha en jättefin bröllops klänning som ska vara speciell men ändå enkel. Den ska vara lång och tight upptill med lite fall. Åh finns så många fina blir kär när jag går förbi bröllops butiker på stan.

Vill ha en glittrig krona med och slöja tror jag. Min ring ska vara i vitt guld med nått fint, just den biten är jag inte klar med.

Hur som helst ska det vara en brudbukett med hibiskus blommor i, åh vore en dröm om det gick att få till.

Hela bröllopet ska gå i vitt, rosa och silver har jag tänkt. Sedan ska det ligga rosa rosenblad hör och var. Vill vara personlig och fixa inbjudningskort själv och så.

Vill absolut gifta mig i en kyrka men Marcus är sugen på en strand utomlands, vi får väl se.

Detta är bara lösa drömmar såklart men så tänker jag just nu. Viktigaste för mig är såklart att kärleken sprudlar och att alla är lyckliga på denna stora dag!

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.