Tiingelinn

Lucka 7 – såhär sminkar jag mig varje morgon till vardags.

Det första jag gör är att applicera en ansiktskräm från märket bliss i hela ansiktet. Mycket viktigt att använda ansiktskräm innan du lägger på foundation, det motverkar finnar som du ibland får an sminket och håller hyn, i mjukt och bra skick! Denna finns på kiks, doftar apelsin och kostar 300:-

Nummer två är min conceler som är lite repig som ni ser på bilden, haha. Ser ut som den är jättesmuttsig men jag är väldigt noga med att göra rent alla saker för hygienens skull, samlas bakterier och liknande i sminket kan de ge hudinfektioner och finnar.

Hur som helst så använder jag denna under ögonen med lite rött läppstift i för att verkligen täcka mörka ringar, ett stort tips är verkligen att tillföra rött läppstift, blir en bättre ton som täcker. Brukar även dutta med en liten, liten pensel på finnar fört med grönt och sedan två lager med vanlig beige, Tipsar att bara dutta precis på blemman och absolut inte smeta ut runt den med fingret. Denna finns på kiks och åhlens för 155:- märket är Isadora. prisvärd. Läppstiftet är från loreal paris och kostar 130:- på kiks, hm och åhlens.

Sedan tar jag min underbara foundation från clinique som är för oss med glansig hy. Har nummer 02 och denna applicerar jag i hela ansiktet med foundation borste. Denna finns på kiks för 320:- Värd pengarna när man ser resultatet!

Sedan använder jag ett löspuder från märket lumene som kostar 155:- på kiks och åhlens. Detta är jättebra trots att det är så billigt, har hittills inte hittat något jag tycker fungerar bättre. Mattar ner, är transparent och håller ca 8 timmar på min hy.

Sedan har jag detta solpuder till kundben, längs pannan och lite under hakan, hehe. Det finns på kiks, är från lorealparis och kostar dig 140:- Förpackingen är nu fyrkantig istället för rund. Min kompis ville ha ett lika dant som mig och då upptäckte vi detta, fall ni letar efter det. Det är jättebra, finns i olika nyanser och har en sida med highlighter. jag brukar dra borsten fram och tillbaka över båda för ett naturligt resultat.

Sedan min rouge från Make up store, denna kostar 230:- och finns på make up store och kiks. Älskar denna mjuka, varma färg med glitter, lite skarp dock men jobbar ihop den med solpudret och mattar ibland ner med extra löspuder över.

Sedan highlighter på kindbenen över rougen, först solpuder, sedan rouge och överst highlighter. Använder även denna som grund på hela ögonlocken samt över ögonbrynen. Älskar denna! Den kommer från make up store och kostar 155:- finns på kiks med.

Sedan använder jag min rosa ögonskugga från victorias secret, den är jättefin och glittrar lite gran men inte överdrivet. Hade tidigare en ögonskugga i rosa med guldskimmer från make up store som jag älskade men den har utgått från sortimentet tyvärr, denna kostar i alla fall ca 450-500:- på victorias secret butiken i Stockholm. Då är det en hel palett med massor av fina skuggor. Dessutom ingick en kajal men använder själv inte det.

Sedan min älskade maskara från lancome som kostar 350:- på kiks. Den är vattenfast och ger fylliga, långa fransar. Använder sedan en eyeliner från Isadora som är som en tuschpenna, superlätt att applicera rekommenderas till nybörjare som mig. denna kostar 110:- tror jag finns på kiks, hm, åhlens osv.

Sedan använder jag min nya skugga med vax och skugga i en nyans som passar till mitt hår, lätt att applicera. Snyggt med naturliga bryn, blir inte så hårda som med penna tycker jag! Ingår även en pincett, tror denna kostade 150:- ungefär kan varit 120:- köpte den i alla fall på kiks.

Sedan använder jag såklart läppstift men har alltid olika färger, haha. Har dem från Loreal Paris som kostar 130:- ​. Har ca 30 st, hehe! Sedan har jag ibland vit kajal under ögonen för ett piggare utseende och den kommer från Isadora och kostar 80:- på kiks. Har även några läppglans ibland från Loreal Paris för 170:- (kiks) och även lite läppbalsam från eos med blåbärs smak. 90 :- på Hm, kiks osv.

Det var en snabb beskrivning av min sminkrutin.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. -

    Ett tips istället för att använda vit kajal använd beige kajal det ser naturligare ut och man ser mer uppfiskande oxh pigg ut ?

  2. -

    Ett tips istället för att använda vit kajal använd beige kajal det ser naturligare ut och man ser mer uppfiskande oxh pigg ut ?