Tiingelinn

julklappstips nummer två – vad man kan köpa till killar

Hej på er!

Tänkte nu tipsa er om lite julklappar som ni kan köpa till era pojkvänner, killkompisar eller kanske er pappa, hehe.

Hittat så mycket snyggt som skulle passa Marcus på hemsidan Johnells! Massor med snyggt från Gant, Ralph Lauren och så vidare. Hemsidan är seriös med ett stort utbud utav kvalitets kläder i olika storlekar, märken färg och form.

Det är bra service, snabb leverans och så har de senaste modet och stilrena kläder som inte tappar sin elegans.

Jag tycker denna kabelstickade tröja från Ralph lauren är så snygg, Marcus passar så bra i marinblått också så denna skulle jag gärna se honom i, hehe. Det är ju det som är det bästa med julklappar, att vi kan köpa det som vi tycker våra killar skulle vara snygga i ,hehe.

Även denna skjorta är otroligt snygg och stilren och det bästa är att den finns i slim fit modell som passar utmärkt till er som har killar som mina, långa och smala. Marcus har ju alltid problemet att den ena storleken är för bred och den andra för kort, men denna skulle sitta snyggt på honom! Dessa är ju båda två väldigt eleganta, snygga och stilrena men det finns ju såklart även massor av sportiga kläder.

I övrigt så tycker jag att hemsidan är super bra och inspirerande, tycker verkligen att ni ska kika in! Vill även tillägga att det finns massor av snygga tjejkläder av kvalitet också så det är inte bara kläder för män.

Hoppas mina tips hjälpte er inför julklappsrushen!

Puss och kram

​(inlägget är sponsrat)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.