Restaurang mys en tisdag – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Restaurang mys en tisdag

Hej på er!

Idag har jag och Marcus pluggat och tråkar nästan hela dagen. Vet inte vad jag skulle göra utan mitt lilla geni vid min sida, hehe.

Nu ikväll så åkte vi in hela familjen till Örebro och åt jättegod mat på en restaurang som heter louge så gott var det och jättemysig stämning med belysningen, sofforna och allt.

Nu är jag trött och vill hem och mysa.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. therezelarsson

  Gud så gott det ser ut ☺ Tipsar om en super bra hemsida för er som älskar mode och inredning på min blogg, är från 30 – 80 %. Man kan fynda riktigt bra! Dom har över 800 välkända varumärken. In och kika ☺

 2. therezelarsson

  Gud så gott det ser ut ☺ Tipsar om en super bra hemsida för er som älskar mode och inredning på min blogg, är från 30 – 80 %. Man kan fynda riktigt bra! Dom har över 800 välkända varumärken. In och kika ☺

 3. therezelarsson

  Gud så gott det ser ut ☺ Tipsar om en super bra hemsida för er som älskar mode och inredning på min blogg, är från 30 – 80 %. Man kan fynda riktigt bra! Dom har över 800 välkända varumärken. In och kika ☺

 4. therezelarsson

  Gud så gott det ser ut ☺ Tipsar om en super bra hemsida för er som älskar mode och inredning på min blogg, är från 30 – 80 %. Man kan fynda riktigt bra! Dom har över 800 välkända varumärken. In och kika ☺