Tiingelinn

Bästa produkten för att bli av med dina finnar

​Hej på er mina fina läsare!

Har blivit sponsrad av Eco-Chic som är ett företag som säljer ekologiska hudprodukter på nätet. Jag har fått en ansiktspeeling som är helt underbar! Har testat den i ca 2 veckor nu och jag märker verkligen resultat. Min hy är väldigt blandat, på vissa ställen kan jag bli torr och vissa ställen vill det pluppa upp små finnar på överallt. Denna peeling kan jag verkligen rekommendera er då den verkligen rengör på djupet, får bort all smuts och även fungerar som en ansiktsmask. Klicka HÄR för att komma till peelingen.

För er som inte vet vad peeling är så är det en kräm med små, små korn i som du gnuggar i ansiktet. Denna låter du sitta kvar i ca 8 min och sedan sköljer du av och rengör med ansiktsvatten som vanligt. Denna peeling innehåller bland annat alovera och kivi som är porsammandragande och hyn får lyster.

Jag upplever även att min hy blir len när jag använder denna. Bättre än alla finnmedel jag haft. Det viktiga är att rengöra på djupet och det gör verkligen denna! Jag använder denna 3 gånger i veckan men det räcker med en gång egentligen. Gillar att skämma bort huden lite extra och så doftar den otroligt gott med! Rekommenderar er denna för den fungerar verkligen super bra för mig!

Kommer ha en tävling på instagram där en av er läsare har chans att vinna en lika dan peeling, älskar den  verkligen, doften, funktionen och att produkten är ekologisk!

Kika in på @gulliginspiration så ser ni snart en tävling dyka upp!

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.