Tiingelinn

Beauty things

​Hej på er!

Har fått lite fina sminkprodukter från hemsidan DWA från märket Glam of Sweden som jag tänkte visa för er!

Fick med läppglans i lite olika nyanser och dem gillade jag verkligen, de doftade gott, de gav fin glans och skimmer och de håller bra på läpparna. De får 4/5 i betyg av mig.

Sedan fick jag tre stycken spong drops eller sminksvamp som det kanske heter på svenska, haha! Dessa får 5/5 de är de bästa applicerings svamparna jag har testat då de är gjorda av en väldigt bra kvalitet och inte allas är så plastiga eller tvättsvamps aktgia som många varianter brukar vara så dessa rekommenderar jag verkligen om du brukar använda spongs till applicering av foundation eller bb cream.

Fick även med lite olika typer av nagellack. De som ni ser på bilderna överst i inlägget är ströglitter i diverse färger och var så snygga på naglarna! Det är dessa jag och min syster har på bilderna med de rosa och blå glittrande naglarna. Dessutom håller det bra, särskilt om du sprayar ett lager hårspray ovanpå naglarna efteråt.Nagellacken i dödskalle förpackningarna var väldigt tunna i konsistensen och det behövdes många lager för att de skulle täcka men de fungerar utmärkt att ha ett lager med ett sådant lack och sedan toppa med glittret i samma nyans! Så snyggt, älskade glittret verkligen!

Fick även nagellack som är till för att måla mönster på naglarna, dessa var jättebra och roliga om man vill vara lite kreativ och göra till exempel en blomma eller ett hjärta. Jag tycker sådant är jättekul när man har tid.

Produkterna är dessutom billiga och finns att köpa på hemsidan. Ni kan komma till produkterna genom att klicka på de länkade orden eller genom att besöka hemsidan DWA och gå in på kategorin smink.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.