Tiingelinn

Överraskning i brevlådan

Hej på er!

Igår när jag kom hem från skolan efter en toppen dag med mina underbara lärare och min fina klass så gick jag och tog in posten och då hittade jag ett paket från NCLA i min brevlåda! Blev otroligt nyfiken så öppnade det direkt, haha.

I det fanns det två nagellack, ett i lila, rött, svårt att förklara färgen men det är som lila med små, små röda glitterkorn i. Supersnyggt på och ännu finare i verkligheten än på bilden, skulle behöva en bättre kamera som framhäver det bättre,

Fick även ett nagellack som ska lysa i mörkret, så häftigt, vet inte riktigt hur det fungerar men ska ta reda på det och testa det. Fick även tre stycken armband, fina nagelklistermärken, gillade särskilt dem med marmor sten mönstret om ni förstår vad jag menar.

Sist men absolut inte minst så innehöll paketet mina favorit handspritar som jag alltid har i min väska, pocket fresh! Älskar dem och dofterna kokos, tropical fruit och persika doftade otroligt gott som alla de andra jag har här hemma! Dessa vore det svårt för mig att vara utan, hehe.

En riktig överraskning kan man lugnt säga och kikade även in deras nya grejor på insagramen @shopncla och hemsidan shop ncla och hittade så mycket snyggt som jag blev sugen att pryda mina naglar med, hehe.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.