Tiingelinn

Glam tattoos på en underbar, fantastiks dag!

Hej på er mina fina läsare!

Idag har jag haft en strålande dag i skolan med massor av underbara människor! Mina klasskompisar, lärare och så vidare. Jag, Frida och Ingeborg min söta lilla sångfröken lunchade tillsammans på kulinaren och hon bjöd oss på lunch, så himla söt är hon och maten var super god!

Har haft ensemble, sång, piano och kör för övrigt och allt har gått så bra idag! En toppen dag helt enkelt!

Vill tipsa er om dessa fina glam tattoos från hemsidan tattstore! Så himla mycket olika fejk tatueringar finns det vilket är bra för alla oss som inte vill tatuera någonting på riktigt, dessutom går det ju att variera och hur bra är inte det!

Mina favoriter är de vita som ni ser på bilderna med det röda nagellacket, så snyggt med vita tycker jag personligen men det finns ju för alla olika smaker. Län till de vita hittar ni HÄR.

Det är ju en super bra present att ge bort, både jag och min syster älskar dem så mycket! Tycker verkligen ni ska kika in på hemsidan, blir ju som en extra accessoar istället för till exempel ett armband.

I morgon ska jag och Ebba från min klass stå med Jesper på gymnasiemässan i Örebro och representera Lindeskolan och estetiska programmet, kanske ses vi där!

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.