Tiingelinn

Håltimmes lyx delux.

Hej på er!

Igår när det var fint väder ( till skillnad från idag) så tog jag, Karro och Adam en liten promenad på vår håltimme. Det slutade med att vi gick in på Ica och köpte 4 lindtdore kulor var ( 5:-/st kostade dem!?) Vi avnjöt dem nere på stora bryggan i Linde längs strandpromenaden, mysigt mysigt!

Trevligt sällskap, god choklad och en mysig och spontan upplevelse på sin håltimme, hur mycket bättre kan det bli?

Intressanta samtal hade vi med, haha. Gulligaste måste varit Adams kommentarer " Man går till Ica med Linn och det slutar med att man köper lyxchoklad" och även " Jag kan ju förstå om Linn skulle köpa en tröja för 500:- istället för en för 100:- pga ett märke för att leva upp till sin standard med bloggen" i en diskussion om att det är otroligt onödigt att köpa dyrare kläder pga märken. Har visst en kategori för mig själv, haha.
( Vill tillägga att jag inte lever så lyxigt och glamoröst som många tycks tro för att inte föra någon upprörd)

Av choklad pralinerna så var vi alla tre överens om att den med rosa papper med vitchoklad och jordgubbskrisp var godast. Jag blev såklart inte förvånad, den var ju liksom rosa, haha.

Vädret var underbart med, måste göra något liknade snart igen.

Idag har dagen varit lång, grå, regnig och jobbig men nu är jag påväg hem och ska baka något gott till vårt knytis som vi ska ha imorgon i skolan! Jippi! Måste däremot städa med, men men, allt blir vad man gör det till.

Puss och kram mina solstrålar i spöregnet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.