Musikteatern 2015 – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Musikteatern 2015

Hej på er!

Nu är musikteatern ticket tack över. Har varit en underbar resa och känner att jag har utvecklats massor. Denna teater ingår i vår kurs Estetisk kommunikation och kommer även att läsa en likadan kurs i tvåan och trean vilket kommer bli riktigt kul!

Igår hade vi vår sista föreställning så nu lämnar jag min karaktär Isabelle. Förstår nu vad de andra menade med ångest över att det är över. En tår rann ner för kinden när jag verkligen inser att detta aldrig kommer att upplevas igen. Nästa år är dessutom inte våra underbara 3:or kvar.

Det var en efterfest igår som jag avstod att gå på eftersom jag hade min fina pojkvän här. Ingen fick ha med sig anhöriga och hade inte träffat Marcus på en månad så ville verkligen mysa med honom med tanke på att han åkte hem idag. Hade häller ingen skjuts så blev ingen fest helt enkelt. Kommer antagligen att på ångra det i morgon men sånt är livet. Är iaf glad att jag inte ligger bakis idag…

Är så nöjd över det vi presterat och har verkligen haft kul under dessa veckor och fredagar som vi jobbat med detta. Fattar inte att det är slut alltså.

Njut av några bilder från teatern nu.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.