Tiingelinn

Önskeinlägg två – Hur mitt liv ser ut när jag är 25 år

Hej på er!

Går vidare med Majas önskning om ett inlägg om hur jag vill, tror och hoppas att mitt liv ser ut när jag är 25 år.

Jag vet inte vart jag ska börja, jag är ju en drömmare som fantiserar mycket om framtiden så har målat upp en drömbild över hur livet kommer att se ut då, även om det kanske är väldigt svårt att det blir så.

Jag hoppas att jag bor i lägenhet med Marcus och ev har börjat fundera på att flytta till hus. Jag tror även att det kommer finnas en liten mini Marcus i bilden och kanske en till på G.

Jag hoppas även på att jag gått ut högskolan, vet  inte riktigt vad jag vill läsa än men tror att det kommer att bli musikhögskolan, så känns det i alla fall nu. 

Jag vill ju helst av allt ha en karriär redan som 25 år. Skulle vilja bli artist och vara känd för det. Det finns så mycket mer jag vill göra med den kända uppmärksamheten än att bara vara en person som folk se upp till och givetvis att leva sin dröm. Skulle jag bli känd så skulle jag kunna starta kampanjer som samlar in pengar till Barncancerfonden och även Friends. Jag vill och ska göra skillnad för utsatta barn. De som drabbas av den hemska sjukdomen och inte bara barn som får den utan även hjälpa barn som blir utsatta genom att en förälder drabbas. Även barn som blir mobbade pga utseende och liknande. Ni vet ju själva hur mycket jag tjatar om det där med att det är okej att kalla någon smal men inte någon för tjock och liknande.

Jag hopas även på att jag, Marcus och våra barn bor i Stockholm eller Göteborg. Jag vill bo centralt så jag kan gå på stan och inte behöva vänta två till tre timmar på nästa tåg hem.

När jag är 25 år hoppas jag även på att jag har ett fantastiskt vackert hår, så mycket som jag vårdar det nu.

Tror även att jag har samma fina relation till mina nära och kära som jag har nu och även träffat fler människor.

Puss och kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.