Tiingelinn

Grattis på födelsedagen pappa! ( vem åt upp tårtan)

Hej på er!
Sitter i soffan och myser hos min pappa som fyller år! Har haft en Speciell dag idag!

Efter skolan så åkte jag med Ebba till Örebro.
Min söta lillasyster skulle gå på i Frövi. Hade smsat med henne, ringt och bestämt. Visste att hon stått vid stationen och väntat på tåget. När hon sedan inte går på tåget eller svarar på mobilen får hennes storasyster (jag) panik.

Jag springer runt på tåget, börjar nästan grina, har hjärtklappning och hinner tänka så mycket på den korta tiden. Sedan ringer mamma och berättar att Fanny gått på ett tåg som också gick mot Örebro fast fem minuter tidigare.
Vilken lättnad!!!

När jag kommer fram inser jag hur mycket jag älskar min syster! Kramar om henne, fixar de vi skulle fixa i stan och går tillbaka i den vackra staden Örebro med lysande träd. När vi väntar på tåget får snuttan sin efterlängtade macka från 37:an som hon skulle ätit på tåget dit! Själv hade hon med sig i lussebullar i jackfickan så vi fikade i en busskur.

När vi kom till min far som faktist fyller år fick han choklad och en bricka med godis på av oss. Vi käkade tårta och annat gått med söta kusiner, farmor och farfar och Thomas och Erina. Slutade med att vår instagram kändis maja (vår katt) charmade oss med att smaka på tårtan.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.