Happy girl – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Happy girl

Startade dagen med en mysig gulligullig frukost som jag kreativt fixade. Åkte till skolan och satt med Jennifer i bussen och snackade lite. Idag har vi haft riktiga lektioner som va rätt spännande, hehe. Hade gehör och musiklära, piano ensemble, sånglektioner och engelska. På rasterna har jag träffat mina vänner från högstadiet bl.a Pontus och Oliver. Jag och Frida har varit och kollat lite i arenahallen, hehe..
Amanda kom även på en rast och det var mysigt att få träffa henne! Följde även med henne hem efter skolan.

Nu ligger jag och kollar idol med lite glass och hemmagjord saft.

Puss på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.