Dag 2 gymnasiet – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Dag 2 gymnasiet

Heej på er!
Idag var det dag 2 på gymnasiet. Kändes super idag också. Massor med nya vänner får man dessutom! Idag fick vi skåp och taggar till våra musiksalar! Wooohooo. Fick däremot underskåp..😭 Så det blir nog tyvärr inga speglar och grejor i år. Lite foton går nod däremot att fixa.👍
Tjejerna i min klass är så trevliga. Några har jag börja umgås med lite nu. Det känns som vi har funnit varandra och får hoppas de känner samma.

Nu när jag kom hem var jag helt slut. Det blev toast, iPad och glass för min del, hehe.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.