Mys med Marcus! – Tiingelinn

Tiingelinn

Mys med Marcus!

Marcus blommor

mums

bakat

perfekt

jag

älsklingen

mums

ingen kommentar

love

kärlek

2=1

puss

Hej på er! Sitter och njuter av min goda sallad på min rast här på dagis där jag sommarjobbar senna vecka.

I lördags så bakade jag och Olivia woope pires som blev riktigt goda och populära. Sedan spelade vi lite Mario cart och kollade på baby bilder på henne o Marcus. Vid halv 5 kom Marcus hem och vi fikade på våra bakverk, glass och jordgubbar från min lilla jordgubbskung. På kvällen var vi på grillfest hos Marcus kusin och vi fick gå tipspromenad, leka lekar, äta grillat och en kladdkaksmuffins till efterrätt. På slutet innan vi gick hem fick vi höra hans kusins band spela i garaget. Riktigt duktiga va de! När vi kom hem såg vi en film och sedan sov vi.

Igår så blev det en lite slapp dag. Vi lyxade med pannkakor till frukost och sedan segade vi oss rättså mycket. Vid halv 5 tog vi bussen från Linköping och vid 8 var vi framme i Örebro. Det var lite krångel på bussen för vi fick vända och hämta upp några fler men vi hade rättså mysigt trotts allt.

I morse så drog jag alltså till jobbet och lämnade min fina Marcus sovande i min säng. Han, Elin och strumpa ska dra till gymmet medans jag jobbar och när jag hat slutat ska jag och älsklingen åka in till stan på bio hade vi tänkt.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.