Tiingelinn

För att alla är fina!

en stor ros till Veckorevyn

Hej på er!

Blir så sjukt glad när jag köper en tidning och upptäcker detta.
Det är massor av prat om kroppsideal hela tiden. Att tjejer bantar och får anorexia pga att alla modeller är för smala och att tjejer får dem som förebild.

Hur är det egentligen vad de gäller ansikte, hår, hy och smink?

Har alla tjejer sådär jättelångt lent glänsande hår? Har alla den där fina, lena, glänsande huden som är matt hela tiden? .. Nej!

Så fort man kollar sig i spegeln och ser en liten finne eller flera som plötsligt sitter i pannan få man panik! Ett utseende fel nu igen! Dessutom har man massa små, små pormaskar på näsan också, åh nej! Trotts alla dyra produkter som vi tjejer försöker få bort våra fula finnar och porer mer så hjälper det inte alltid!

Dessutom har vi leverfläckar som borde ses som något fint eftersom det är unikt från person till person, men Nix dem är också störande helt plötsligt. Man har väl sätt i tidningar hur slät huden ska vara och inte en ända liten prick ska synnas. Vi köper foundation, puder, mjukgörande krämer osv för bli sådär perfekta och ändå lyckas vi inte se ut så iaf.

1000:- lägger vi ner på finnmedel och smink! Nu har vi inte räknat in schampon, hårinpackningar, värmeskydd, platt och locktänger, bodylotion, ögonskugga, läppglans osv ens bara det är en del i sig med..

Vi kan inte använda photoshop i våra ansikten på morgonen det är därför!

Alla är vackra precis som de är! En finne mer eller mindre spelar ingen roll!

När jag såg detta omslag och bilderna på modeller i tidningen som gör reklam för smink men ändå har en naturlig hy som vi vanliga människor har blev jag riktigt glad! Framtiden det bra ut! Mer naturliga modeller hoppas vi på!
En stor ros till Veckorevyn dom tagit steget.

Puss mina vänner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.