Tiingelinn

Kryssning, körat på scenen!

efterrätt

mums

mini mini

körsbärs drink på däck

party

jag o Linda på scenen

jag Linda och Simon efter gigget

vi bah sjunger

solar

jag och min bästa mamma på morsdag

busschill

partynaglar

Heej på er!
I helgen har jag varit på en supertrevlig kryssning med trevligt folk. På lördagen började vi med att äta god buffé. Efter buffén träffade vi Linda Bengtzing och hennes 2 barn Vera och Nisse. Jättesöta barn! Veta stod och spelade på en bandit och vann flera hundra,5 år gammal, när vi andra stod och kollade på lilla Nisse.
Efter de gick vi lite i taxfreen och kollade.

På kvällen så hade Linda sitt gigg och eftersom hon inte hade någon körtjej med dig så fick jag och Simon hoppa in. Vi sjöng duetten värsta schlagern! Så sjukt roligt var det.

Dagen därpå så åt vi frukost och sedan gick vi och spelade bingo tillsammans med Linda och barnen. Jag vann en choklad så de va ju kul.
Efter bingon så sjöng jag karaoke. Sjöng 3-4 låtar för de va inte så många som körde. Linda sa till mig att hon tyckte jag sjöng jättebra så de va riktigt kul att höra. Ett annat par berättade att låten "heaven" som jag sjöng hade de på sitt bröllop och de sa att jag sjöng den fint osv.

Sedan på söndagen åt vi lunchbuffé, shoppare och drack en drink ute på soldäck! Helt perfekt resa!

Tack för denna kryssning mamma, Eva-Marie, Simon, Martin och Linda!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.