Tiingelinn

En månad med mitt allt!

inköpen på kryssningen

vi bah kör

no-fördjupningen

love

du och jag

han
(bild7 puss

kärlek

vackert

bästa

vi

föralltid

Heej på er!

Idag har jag varit i skolan och jobbat med no fördjupningen fast vi var lediga! Lite smått tokig är jag kanske men ändå! Amanda och Elin får slutföra allt på tisdag och onsdag. Litar på mina tjejer. Hoppas allt blir perfekt. Jag har varit med dem 2 idag också. Vi käkade glass och tog det lugnt. Är lite trött och så men va fantastiskt att träffa dem.

Idag är det 1 månad som jag och Marcus har varit tillsammans. Det känns som att det har gått riktigt fort men ändå känns det som de var alldeles för länge sedan vi sågs sist. Har ä den killen som är helt perfekt för mig. Ni kan inte förstå känslan hur lycklig jag är med honom. Det är Marcus och jag föralltid. Kärleken övervinner allt! Vacker, söt, bäst, underbar och bara min. Jag kommer alltid att vara hans. Marcus malm <3 Linn Andersson!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.