Tiingelinn

Varning, inköp enhet recept

morgongrisyr

varning!

Hej på er!
Ligger i sängen efter en riktigt Nice dag.
Vi slutade tidigt från skolan och då gick jag och Elin hem till mig och kom på en ny fiskrätt som vi lagade! Riktigt gott blev det så våran citrus lax kommer bli med i en kokbok dom vi ska göra!

Efter det åkte vi in till stan med tåget. Vill varna alla ungdomar i frövi att inte trycka på skolungdom för det är familjebiljett som kostar 118:- ! Som tur var fick jag tillbaka pengarna på stationen i Örebro! Sen har jag och Elin kollat på skor till skolbalen och fikat på espressohouse och så köpte vi jordgubbar! Mums! Riktigt mys. Jordgubbarna som blev över gav vi till en uteliggare som blev jätteglad.

Inköpen blev ett par pyjamas shorts och en bh för min del!

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.