Tiingelinn

Teater i Linde och massor med snö


happy

heart

snö

vinter/vår

snöflingor i håret

svartvit

öga

Hej på er!
Idag är det en fett dryg dag. Det började bra med att slippa hela eftermiddagen och Halva franskan för att åka och se på teater i Lindesberg. Det var verkligen as bra! Kände igen många som var med sen jag var på elev för en dag där. Nästa år kanske jag står med på den scenen.

Efter skolan så fick jag skjuts hem av mormor, sjukt snällt så jag slapp gå i snöstormens vi satt kvar i bilen och småpratade lite innan jag gick in.

Nu äre inte så mycket kul kvar för det snöar och man blir blöt, jag har nyss dammsugit på övervåningen och ska snart ut och skotta. Sjukt nervös inför skriftliga delen av nationella i morgon. Pussst….

Puss på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.