En skola mindre, nya trosor – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

En skola mindre, nya trosor

Hej på er!
Rubriken kke lockar, haha. Forsätter med tema inläggen i morn eller något.

Idag är vår jobbigaste dag på schemat men den har varit helt okej ändå, torts att Elin va på elev för en dag på Rudbeck så jag fick vara ensam på lunchen. (Dumma franska)

Efter skolan var jag, Amanda Gripström och Josan hos Julia och Jonathan. Vi övade inför en liten grej som vi ska göra på clubbhörnan nästa fredag. (Inte o morn utan nästa) Jag ska sjunga “du är allt” och “hallelujah” . Vi åt mellis också och de hade en jättesöt hund som
Var gosig med mig!

Mamma hämtade mig vid kvart i 5 och vi åkte in till rytmus på öppet hus. Hade höga förväntningar på skolan men den var inget för mig. Den var ganska liten och jag vill få på en stor skola, men den passar säker någon annan bättre än mig.

Efter rytmus åkte jag och mamma en snabbis till mb och ah då fick jag nya trosor som rubriken beskriver. Vissa kanske gick in på inlägget bara för de, haha man får ju vara smart. Iaf var de jättesöta med små rosetter.

Nu ligger jag i sängen och för hemkunskapsläxan! 2 timmar och 20 min lektion teori o det o morn , taggad, noot!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.