Livet är perfekt! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Livet är perfekt!


mammis julpyntar!


Heej på er!
Idag jag jag varit i skolan. Vi har elevensval vecka så jag har sjungit hela dagen. Efter skolan så var jag med mormor, morfar, Fanny och Anton till Ikea och åt julbord och kollade på ev. Julklappar. Vi tog en sväng till chilli och rusta också sen sov jag och Fanny i bilen hem. Mysigt hade vi.

När jag kom hem var mamma i full gång med att julpynta. Julmusiken spelas i vardagsrummet och allt är allmänt mysigt.
Ikväll blir det ensam mamma söker och paradise hotel.

Så lycklig är jag har bästa familjen, släkten, och för att inte tala om mina underbara vänner, vad vore jag utan er allihoppa!

Puss och kram kärlek till er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.