Mysig liten söndag! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Mysig liten söndag!

Heej på er!!
Igår kväll var ingen bra kväll kan man säga, men idag blev det en mysig dag trots det!
Jag gick hem till mormor och morfar och åt frukost och allt där. Efter frukosten åkte vi till dollarstore och shoppade lite granna! När vi kom hem gick morfar och Fanny upp på vinden och mormor lagade mat, efter maten kollade vi på filmer från när vi var små. Så sjukt roligt är det, fick höra mig själv sjunga när jag knappt kunde prata! När det blev mörkt så gick vi ut i lusthuset och åt pepparkakor med choklad på och drack glögg, morfar hade tagit ner julgranen redan.
Vi har haft en mysig dag hos mormor och morfar. Jag har strosat runt i mina mjukisbyxor och jeans tjejen får väl erkänna att det kan vara ganska så skönt ändå.

Puss på er!!

Fannys naglar

Mina naglar

Godaste polly blandningen

Nystädat sminkbord

[Bild]

[Bild]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.