Hela veckan typ guldbröllop, fest, kompisar osv – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Hela veckan typ guldbröllop, fest, kompisar osv

Heej på er!
Sorry dålig uppdatering men nu blir det ett mega inlägg ist!

För det första, vad ska hända med våran lilla byhåla frövi? För en vecka sedan blev en kille i min parallellklass knivhuggen och nu läser man att en 25 årig tjej har blivit våldtagen på gångvägen vi 10 10 tiden. Här där det aldrig har hänt nått förut…

I veckan har jag varit i skolan som vanligt. Det har väl inte hänt så mycket, vi jobbar om miljö i alla ämnen och har fått nya platser och en ny tjej i klassen.

I fredags så sov min älskade Amanda hos mig och vi hade jättemysigt! Jag var en sväng och fikade hos farmor och farfar också.
På kvällen år vi godis och såg på älska mig igen. Jag grät floder efter 10 min och kunde inte sluta så vi Dick stänga av.

I lördags förberedde vi massor inför farmor och farfars Gudsbröllop. Jag fixade Fanny och Wilma i håret och jag och Wilma tränade in en låt.

Sedan åkte alla kusiner och föräldrarna hem till farmor och farfar och drack champagne och cider. Farmor och farfar fick massor med blommor, en kudde, en tavla som alla kusiner ska måla på, örhängen, teckningar osv. Jag kom dit i farmors bröllopsklänning som hon hade exakt 50 år tidigare. Farmor började nästan gråta då.

Efter det kom en bil för 7 personer och 2 chaufförer sen åkte vi till en restaurang i Örebro. Vi hade rosenblad på korsen och åt mat och efterrätt. Jag och Wilma sjöng känn en doft av kärleken, himmelen är o skyldigt blå och för kärlekens skull för brudparet. Då började farmor typ gråta igen. Det var lite pinsamt eftersom alla på restaurangen kollade men alla applåderade också så..

När vi skulle åka hem kastade vi rosenblad på farmor och farfar och så fick vi se en puss, hehe.

På kvällen när jag kom hem åkte jag till Jenna och sov hos henne. Vi hade jättekul som alltid och såg en romantisk film. Svag för sånna filmer! Sedan snackade vi i tele as länge och typ sånt. Vi bakade chokladbollar ( hon gjorde typ allt) och strosade runt i pyjamas hela dagen fram till halv 3 då pappa kom och hämtade mig.

Då åkte vi till farmor och farfar igen för det är fars dag och åt kinamat, västerbottenpaj, köttfärspaj, grönsaker, ostar och kex. Alla fick prova ära med pinnar och barnen satt där uppe och de vuxna nere. Till efterrätt blev det en 2 våningstårta som farmor hade bakat!

Nu har vi kommit hem till mamma och ikväll blir ser väl solsidan!
Puss och kram på er!
Bjuder på alla bildena!

Detta tycker han är romantiskt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.