Mobil tbx , stan med mormor i morfar – Tiingelinn

Tiingelinn

Mobil tbx , stan med mormor i morfar

Heej på er!!
Idag har jag varit på mb med mormor morfar och Fanny!
Vi hämtade ut min mobil på 3 hos en mindre trevlig försäljare. Sedan så åt vi frysen yoghurt med färska jordgubbar. Så gott asså,shiit!
Efter det fick jag en tröja från Gina vit med spets o allt och Fanny någon sats med snögubbar. Efter det åkte vi till Ica och åt mat sedan Ica maxi och sedan hem. Trevlig dag med trevligt sällskap. När jag kom hem fixade jag naglarna osv. Nu har vi lite mys framför tv:n till en rättså bra film.
Puss och kram
Lycklig att ha mobilen igen!!

[Bild]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.