Lyckligast i världen – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Lyckligast i världen

Heej på er!! (Bilder ett år tbx,jag Amanda a och Elin har ju förändrats endel sen dess,haha)
Idag slutade vi skolan kl 11 och då gick jag och Elin hem till genen och åt mat och sedan till mig och åt glass. Efter det tog vi bussen till Örebro och gick på stan. Köpte typ en sminkbortagning från loreal och en frapino crème! Det var jättemysigt att gp på stan och vara snacka och ha det gött utan att tänka på annat. Va nära på att missa bussen hem men vi sprang där me tunga väskor och i klackskor och han precis. När jag kom hem stannade jag hos mormor och morfar och åt lite och pratade en massa med dem och deras jäster. Nu sitter jag med mamma och Fanny och myser framför svenska Hollywood fruar!
Vill bara säga att det betyder massor av att få en kram och höra sin fina vän säga “jag är så glad att ha dig som bästa vän” ,höra sin kille säga “Linn jag älskar dig” och att få ett jättefint sms av sin andra fina vän! Kärlek till er!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.